[Nederlands] [English] [Français]
  Home
Nieuws Contact & Info Route Voorwaarden
 
 
Producten
Mephisto Info 7
Mephisto Info 6
Mephisto Info 5
Mephisto Info 4
Mephisto Info 3
Mephisto Info 2
Mephisto Info 1
Ons gamma
 
Extra
Nieuwsbrief
Produktenlijst
Activiteiten
Links
Three Balls    
Steek ze in de zak...



Artikelcode: MI0307A

Kindertrucs hebben altijd een bijzondere aantrekkingskracht op … volwassenen. Het feit dat je op een speelse manier een routine bijeengoochelt, die zowel jong als oud te grazen neemt, maakt het heel fascinerend. Zeg nu zelf…


In een houder liggen drie balletjes van verschillende kleur. Neem ze één na één weg en stop ze samen in een papieren zak. Van zodra de houder leeg is, zet je er een scherm voor.


Nu blaas je nog wat lucht in de zak. Laat hem ontploffen. Een doffe knal en… de balletjes zijn spoorloos verdwenen. Of niet? Haal het scherm weer weg van voor de houder en toon hoe de balletjes op miraculeuze wijze terug op hun plaats liggen.


Met wat acteertalent kan je van deze 'Three Balls' een formidabel interactief spel maken, waarmee je iedereen minutenlang kan verbazen. De balletjes komen en gaan onder jouw controle.

'Three Balls' is tegelijk mooi en ijzersterk. Een aanrader. PVC-uitvoering in attractieve kleuren. De balletjes hebben de grootte van een pingpongballetje. Jarenlang gebruik gewaarborgd. Zeer eenvoudig uit te voeren. 


69,00 euro

Aantal