[Nederlands] [English] [Français]
  Home
Nieuws Contact & Info Route Voorwaarden
 
 
Producten
Mephisto Info 7
Mephisto Info 6
Mephisto Info 5
Mephisto Info 4
Mephisto Info 3
Mephisto Info 2
Mephisto Info 1
Ons gamma
 
Extra
Nieuwsbrief
Produktenlijst
Activiteiten
Links
Razor`s Edge    
Magie op het scherp van de snee...

Razor`s Edge

Artikelcode: MI0304


Waar Jay Sankey de inspiratie vandaan blijft halen om hit na hit te scoren en de meest waanzinnige effecten te bedenken is ons een raadsel, maar zijn gloednieuwe creatie wordt vast weer een schot in de roos!
Een vlijmscherp effect dat snel tot je absolute favorieten zal behoren. Je vraagt een toeschouwer of je even een halve euro (50 eurocent) mag lenen en neemt deze tussen de vingertoppen vast. Vervolgens haal je een speelkaart of één van je naamkaartjes boven en vraagt of ook de toeschouwers zich al eens gesneden hebben aan de rand van een blad papier of een enveloppe. Die dingen kunnen verduiveld scherp zijn! Om die woorden kracht bij te zetten en het fenomeen als het ware te demonstreren sla je het kaartje naar beneden tegen de rand van de munt en de kaart snijdt tot halverwege in het rond stuk metaal en blijft erop zitten. Waanzin! Gegil! Paniek! Wat is dat voor iets?

Visueel zeer sterk, kort en krachtig. Je kunt de kaart die zich half in de munt heeft gewerkt mooi aan alle kanten tonen, ze valt er niet af. Net zo verrassend als bij het insnijden, ruk je de 50 cent ook weer van de kaart af en offreert de geleende en onbeschadigde munt, samen met het naamkaartje natuurlijk, aan de stomverbaasde toeschouwer. Indruk maken? Reken maar... In de munt én op de toeschouwer. Wordt geleverd met een uitvoerige DVD waarop Jay Sankey je tot in het fijnste detail alle handelingen verklaart en toont.  Ook de verschillende  variaties op dit meesterlijke effect worden belicht en je ziet het effect in werking in tal van  omstandigheden. Om duimen en vingers af te likken!


33,00 euro

Aantal