[Nederlands] [English] [Français]
  Home
Nieuws Contact & Info Route Voorwaarden
 
 
Producten
Mephisto Info 7
Mephisto Info 6
Mephisto Info 5
Mephisto Info 4
Mephisto Info 3
Mephisto Info 2
Mephisto Info 1
Ons gamma
 
Extra
Nieuwsbrief
Produktenlijst
Activiteiten
Links
Killer Key    
Deze sleutel is geld waard...



Artikelcode: MI0208A


Wat is overtuigender dan een close-up effect met alledaagse, herkenbare voorwerpen? Wat is alledaagser en herkenbaarder dan een sleutel en een munt? Precies! Niet veel! Dat is nu net de kracht van deze 'Killer Key'. Een truc die je steeds op zak zal willen hebben en bijgevolg een absolute must. Oordeel zelf.


Je laat een sleutel onderzoeken en legt hem vervolgens in je opengevouwen hand. Dan vraag je een stuk van 50 eurocent en legt het bij de sleutel. Vervolgens neem je de sleutel in je ene hand en het muntstuk in de andere. Je sluit beide handen tot vuisten en vraagt de toeschouwers zich sterk te concentreren op wat waar zit. Zonder verdachte bewegingen en desgewenst zelfs tergend traag verwisselen beide voorwerpen van plaats. In de hand waar de sleutel zat, ligt nu het muntstuk en in de andere hou je nu plots de sleutel in plaats van de munt. Een onwaarschijnlijke plaatsverwisseling! Geen tirages, magneten, duimspits of shells. Alles gebeurt onder het waakzame oog van de toeschouwers en is zéér clean. Zowel bij het begin van de routine als op het einde mag alles onderzocht worden. Visuele top magie, die je zonder ingewikkelde grepen snel zelf zal kunnen vertonen!

Je ontvangt de speciale gimmick, een geïllustreerde handleiding én een instructieve DVD (in het Engels), waarop naast de basisroutine ook nog een pak bonus handelingen staan.


26,00 euro

Aantal