[Nederlands] [English] [Français]
  Home
Nieuws Contact & Info Route Voorwaarden
 
 
Producten
Mephisto Info 7
Mephisto Info 6
Mephisto Info 5
Mephisto Info 4
Mephisto Info 3
Mephisto Info 2
Mephisto Info 1
Ons gamma
 
Extra
Nieuwsbrief
Produktenlijst
Activiteiten
Links
Holy Moly    
Had die een gat...



Artikelcode: MI0207A


Jay Sankey bestempelt deze 'Holy Moly' als één van zijn absolute favorieten. Je zult snel begrijpen hoe dat komt. Het effect is zó overtuigend en heeft zo'n impact op je publiek dat het een waar plezier is deze routine keer op keer te vertonen. Bovendien ligt ze binnen eenieders mogelijkheden en leer je ze razendsnel aan. Waar wacht je dus nog op?


Je beweert dat je een truc zal vertonen met 'absoluut niks' en zet je woorden kracht bij door er twee metalen vlootjes bij te halen met elk een gat in. Het is uitgerekend met dat gat (het 'absolute niks') dat je algemene verstomming zal slaan. Je haalt het gat immers van de ene vloot weg en laat het verspringen naar het ander vlootje in de hand van de toeschouwer. Daar zitten nu plots twee gaten in, terwijl het ander metalen vlootje nu geen opening meer heeft. Uiteraard (???) kan alles meteen uit handen geven én onderzocht worden. Een beresterke routine, die een combinatie is van gemakkelijke manipulaties en zeer vernuftig denkwerk.

Je ontvangt een set van 4 speciaal vervaardigde vlootjes, een geïllustreerde handleiding en een instructie DVD waarop Jay Sankey je naast de basisroutine (Super Simple Handling) ook nog zijn iets meer gesofistikeerde 'Six Magic Moments'-routine haarfijn uitlegt.


26,00 euro

Aantal