[Nederlands] [English] [Français]
  Home
Nieuws Contact & Info Route Voorwaarden
 
 
Producten
Mephisto Info 7
Mephisto Info 6
Mephisto Info 5
Mephisto Info 4
Mephisto Info 3
Mephisto Info 2
Mephisto Info 1
Ons gamma
 
Extra
Nieuwsbrief
Produktenlijst
Activiteiten
Links
Zig Zag Illusion    
Een stuk van een assistente.



Artikelcode:

Alle goede dingen bestaan uit drie. Dat moet ook de uitvinder van deze illusie, waarmee hij een vrouw in drie stukken opdeelt, gedacht hebben. Gezien de ‘Zig-Zag Illusion’ ondertussen een klassieker is geworden, moeten wij zijn gelijk wel toegeven.

Alles begint als je je assistente laat plaatsnemen in een kast. Haar gezicht, handen én linkervoet blijven permanent zichtbaar voor het publiek. Stop twee metalen platen dwars door de kast en verdeel ze aldus in drie delen. Ondanks het feit dat de assistente zichtbaar in drie werd gesneden, blijven haar hoofd, handen en voet bewegen. Duw nu het middendeel opzij en creëer aldus een lege ruimte tussen het hoofd en de benen van de assistente. Als alles goed zit, blijft ze lachen, spreken en zelfs haar hand bewegen. Schuif nu het middendeel terug in zijn oorspronkelijke positie, verwijder de metalen platen en open de deurtjes. Laat je assistente meegenieten van het applaus dat jullie ongetwijfeld te beurt zal vallen.

Deze illusie werd reeds door talrijke grote artiesten met veel succes in het repertorium opgenomen. Ze kan nu ook de jouwe worden! We begrijpen dat je even met je assistente wilt overleggen. Stevige constructie. Eenvoudige werking verzekerd. Vlugge montage met clipsysteem, geen gereedschap vereist. Grootte: 60 x 40 x 180 cm.


1.882,00 euro

Aantal